Joey is back en zet Ex on the Beach op zijn kop: 'Mijn ex is gewoon gestoord'

Media door Alyssa

Fans van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars keken reikhalzend uit naar de komst van Joey Ceti. Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Met een opvallende entree maakte hij zijn intrede op het strand als de ex van Megan.

Benen bij elkaar 

Zodra hij het strand op liep, richtte Joey zijn pijlen meteen op Megan. "Hé Megan, heb je nu eindelijk geleerd om je benen bij elkaar te houden, of is het weer mislukt?" brieste hij. De spanning was meteen om te snijden, vooral omdat bekend was dat Megan na hun breuk behoorlijk de bloemetjes buiten had gezet.

Losgeslagen

Volgens Joey was Megan direct na hun breuk helemaal losgeslagen. "De volgende dag lag ze alweer met iemand anders in bed. Ze is gewoon gestoord, simpel gezegd", verklaarde hij.

Niet braaf 

Megan was duidelijk geschokt door Joey zijn plotselinge verschijning en bekende later dat ze inderdaad niet bepaald braaf was geweest na hun breuk. Ook tijdens haar verblijf op Ex on the Beach is ze behoorlijk los gegaan. Zo heeft ze natuurlijk al een avontuurtje beleefd met Luca en met Maxim. Maar Joey leek niet echt geïnteresseerd in haar escapades en wil meteen benadrukken dat hij absoluut niet van plan was om Megan terug te nemen.

Missie tijdens Ex on the Beach

Joey heeft namelijk een andere missie: hij doet mee aan Ex on the Beach om Megan haar vakantie tot een hel te maken. "Ze gaat hier niet meer chillen", verklaarde Joey vastberaden.

Meer op Instagram

Lees ook: Aha! Luca legt uit waarom hij zijn exen 'angels' noemt in Ex on the Beach