Monica Geuze doorbreekt stilte over vermeende romance met Bachelor-Rien

Media door Alyssa

Op sociale media gonst het van de geruchten over een mogelijke 'spanning' tussen presentatrice Monica Geuze en De Bachelor-Rien. In de podcast Geuze & Gorgels reageert Monica op deze juice, met name omdat haar medepresentator Kaj Gorgels haar er continu mee plaagt.

Romance in De Bachelor? 

Met een ondeugende grijns op zijn gezicht vraagt Kaj: "Is er iets aan de hand tussen jou en Rien in De Bachelor?" Monica, met een lach, antwoordt: "Laat ik het zo zeggen, er was een opmerking die dat suggereerde en Kaj vindt dat hilarisch. Nu blijft hij er maar mee doorgaan."

'Die blik'

Monica wijst op een opmerking van een kijker: "'Die blik van Monica naar Rien in De Bachelor. Volgens mij speelt daar iets…' Serieus, ik word er helemaal gek van! Waarom moet elke leuke interactie tussen een man en een vrouw meteen worden geïnterpreteerd als 'ze gaan met elkaar naar bed'? Dat slaat echt nergens op!"

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Relatiestatus van Monica Geuze

Volgens Monica is er niets van waar. Bovendien is Monica tegenwoordig ook helemaal geen single lady meer. De presentatrice heeft namelijk haar handen vol aan een relatie met een professionele voetballer.

Lees ook: Exciting! Monica Geuze lanceert nieuw liefdesprogramma Power Koppel