Jeppe gaat voor verandering na deelname Married at First Sight: "Het is tijd voor actie!"

Media door Zita

Married at First Sight is al enige tijd afgelopen. Tijdens het programma, maakte deelnemer Jeppe er geen geheim van dat hij in het verleden behoorlijk wat kilo’s zwaarder woog. Het was voor hem tijd voor verandering: door te sporten en op zijn voeding te letten, zat hij een stuk lekkerder in zijn vel. Tijdens het programma ontmoette hij Jantine. Sinds deze ontmoeting, is hij de nodige kilo’s aangekomen en Jeppe wil daar nu wat aan doen.

Lees ook: Carlo Boszhard reageert op MAFS-kritiek en doet een onverwachte onthulling

Jeppe’s transformatie Married at First Sight

Eerder deelden wij al dat Jeppe een behoorlijke metamorfose heeft gehad voor zijn deelname aan Married at First Sight. Hij is dan ook erg openhartig over z’n strijd met de kilo’s. In een Instagram-bericht deelt hij: “Door niet streng genoeg voor mezelf te zijn ben ik de afgelopen tijd weer flink aangekomen. Het is tijd voor actie! En daarom neem ik jullie de komende tijd mee in mijn strijd tegen de kilo’s. Om te laten zien hoe lastig het soms kan zijn, maar ook als stok achter de deur. Want door te delen wat mijn doelen zijn leg ik ook een verplichting op aan mezelf om ze waar te maken!”

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Meer op Instagram

Lees ook: Jeppe uit Married At First Sight deelt metamorfose: "Ik volgde een zwaar crashdieet"

Afvallen met een dieet

Hoe Jeppe gaat afvallen? Hij gaat vooral aan de slag met zijn voeding, maar focust zich ook op beweging. Hij begint met een voedzaam en eiwitrijk dieet met maximaal 1700 tot 1800 kcal per dag. Qua beweging doet hij minimaal vier keer per week krachttraining én doet hij daarnaast ook extra cardio met wandelen en fietsen. “En toch zoveel de wijntjes laten staan..” sluit hij de post mee af.