Gordon woest op Evert Santegoeds na uitspraak over uiterlijk Sophie Hilbrand

Media door Zita

We weten niet goed waarom, maar het uiterlijk van Sophie Hilbrand is de laatste maanden hot topic. Verschillende mensen geven een mening over haar uiterlijk en bij Gordon gaat schiet het in het verkeerde keelgat. Hij stoort zich dan ook vooral aan zijn aardsrivaal Evert Santegoeds en welke teksten hij uitkraamt over Sophie.

Gordon neemt het op voor Sophie Hilbrand

Privé-baas Evert Santegoeds uitte in november al zijn mening over Sophie Hilbrand. Volgens hem heeft Sophie een ‘verbeten bek’ en dat vindt hij nog steeds. Gordon is het helemaal zat met deze uitspraken. “Sorry, maar hoeveel zelfreflectie heb ej al je er zelf zo uitziet?” vraagt Gordon zich af. “Dit gespuis wat zich journalist noemt heeft mij en heel veel andere collega’s kapotgeschreven.” Hij benoemt dat hij Sophie een wereldwijf vindt, puur en echt.

Lees ook: Say what? Gordon maakt toch een comeback op televisie

Onmens

Gordon kan niet geloven dat Evert wegkomt met dit soort uitspraken. “Fouten gemaakt over Amalia en niet een keer. Zoveel ranzigheid bij een persoon valt niet te verzinnen. Dit onmens slaapt elke avond normaal en kan zichzelf aankijken in de spiegel na alle smerige artikelen, leugens, aannames en speculaties over mensen met gezinnen, partners en wel succesvolle carrières.” Gordon noemt Evert ‘een schande voor de journalsitiek’ en vindt Evert empathieloos. Gordon sluit af met: dus Sophie: bij deze neem ik het voor je op en wees lekker wie je wil zijn, want make-up maskeert niets. Je blijft wie je bent en dus een goed mens. Ik hou m’n bek niet meer en al helemaal niet voor deze engerd. Weg met die vent van tv of bij de Privé en graag iemand met fatsoen en normen en waarden. Klaar mee!”

Meer op Instagram

Tamara Elbaz en Maria Tailor

Eerder kreeg Sophie ook al commentaar op haar uiterlijk door realitysterren Tamara Elbaz en Maria Tailor. Zij zeiden dat Sophie Hilbrand eruitziet alsof ze al 20 jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is.’ Deze uitspraken uit hun podcast #geenfilter gingen viral op socials, waarna Sophie ze zelf had uitgenodigd in haar talkshow. Hier kreeg ze ontzettend veel positieve reacties op.